-

Els resultats són excel·lents, tot i que hi ha zones que responen més bé que altres. És un tractament segur, amb mínims efectes secundaris que estaran relacionats amb l’energia utilitzada, el tipus de pell, la resposta individual de cada pacient, el compliment del pacient de les indicacions mèdiques rebudes i la formació del professional que realitza el tractament que ha de valorar i interpretar les múltiples variables que intervenen en la depilació.

A Màfer Mèdic-Làser aconsellem que la depilació làser, igual que en qualsevol altre tractament làser, sigui realitzada per metges i a ser possible, metges especialitzats a realitzar procediments amb làser.

 

Mafer Mèdic-Làser ha apostat clarament per la incorporació d'aquestes tècniques i compte amb el suport tècnic de l’última tecnologia en depilació làser, el làser díode LightSheer™.

Els làser LightSheer™ van ser els primers a oferir reducció de pèl permanent mitjançant l'ús de l'última tecnologia del làser de díode d'alta energia. L'equip LightSheer™ XC és l'equip de més alt rendiment de la família LightSheer™. Aprovats per la FDA per l'eliminació permanent de pèl, pseudifoliculitis de la barba, tractaments vasculars i lesions pigmentades benignes. Es un làser díode LightSheer™, un làser tipus IV -d’ús mèdic - que ofereix excel·lents resultats.